kantoor

Bureau TBS Advocaten is op 2 februari 2020 opgericht door advocaten Abdel Ytsma en Jan-Jesse Lieftink.

De advocaten van Bureau TBS Advocaten zijn superspecialisten en hebben jarenlange ervaring op het gebied van het strafrecht en TBS. Wij behoren in deze specialismen absoluut tot de top van de Nederlandse Advocatuur. Wij treden ook regelmatig op in mediagevoelige zaken en kiezen samen met u de juiste mediastrategie. In zaken rondom levensdelicten (moord en doodslag) wordt u in beginsel door twee advocaten van ons kantoor bijgestaan.

In strafzaken houden zij zich met name bezig met moord, doodslag en zedenzaken. In een groot deel van die zaken zal er gedragskundig onderzoek, al dan niet in het Pieter Baan Centrum, plaatsvinden. De advocaten van Bureau TBS Advocaten kunnen u daarin begeleiden. Zeker als daar een TBS-advies uitkomt. Dan kunnen wij contra-expertise aanvragen. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld door andere advocaten die zelf dit specialisme niet in huis hebben.

In TBS-procedures houden wij ons bezig met TBS-verlengingen, (over)plaatsingsprocedures, beklag en beroep, dwangmedicatie, plaatsing op de LFPZ-afdeling en zorgconferenties. Ook in ingewikkelde TBS-zaken kunnen wij contra-expertise aanvragen.

De advocaten van Bureau TBS Advocaten staan ook verdachten in allerlei soorten strafzaken zoals omvangrijke drugszaken, fraude en oplichting.

De advocaten van Bureau TBS Advocaten werken uiteraard altijd binnen gedragsregels van de Advocatuur.

Onze advocaten verlenen geen rechtsbijstand aan verdachten van liquidaties binnen het criminele milieu, kroongetuigen en slachtoffers. Wij staan dus uitsluitend verdachten in een strafzaak of veroordeelden in een TBS-procedure bij.

Belangrijk is dat het belang van cliënt altijd voorop staan. Dat betekent dat wij als superspecialisten, uiteraard altijd in goed overleg met de cliënt, de regie voeren over de zaak. In zeer heftige strafzaken en/of mediagevoelige zaken werken wij regelmatig met meerdere advocaten.

Wij verlenen bijstand op betalende basis of op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo).

Mocht u vrijblijvend advies wensen van een van onze specialisten dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen op 085-4012954.